Het leven van een zwerfhond in Moreni, Roemenië.

wereldasielenEnige tijd geleden werd een hond op straat aangereden en voor dood achtergelaten. Ook voorbijgangers lieten hem liggen, reden om hem heen en boden hem geen zorg. Het is toch maar een zwerfhond…

Omdat hij nog bewoog, belde toch een omwonende Marilena van het asiel van Happy Dogs Moreni. Marilena kwam gelijk bij hem en herkende hem direct: een mooie reu van zo’n 8 jaar die al jaren rond het industrieterrein zwerfde.

Marilena heeft hem naar de dierenarts gebracht. Gedacht werd dat zijn ruggenwervel gebroken zou zijn, maar gelukkig viel het mee. Uit de röntgenfoto’s bleek alleen dat zijn pootje gebroken was en hij was erg uitgedroogd.

Inmiddels gaat het prima met Tommie, zoals we hem genoemd hebben.

Wilt u Happy Dogs Moreni in Roemenië steunen, dan is uw bijdrage meer dan welkom op rekening NL20 TRIO 0198 3427 56 o.v.v. project 06.