Pallets voer afgeleverd in Spanje

Vandaag zijn er pallets voer in Spanje afgeleverd bij Dolores (project 94) en Elvira (project 89). Onze vrienden van Hoekema Verhuizingen reden toch langs deze projecten van WereldAsielen i.v.m. een internationale verhuizing, dus kon het mooi mee. Ook mooi is dat zij een deel van hun opslag in Friesland tijdelijk ter beschikking hebben gesteld om pallets voer te stallen, zodat er niet nodeloos heen en weer gereden hoeft te worden. Toppers zijn het!

Op de foto zie je nog net chauffeur Kees tijdens het uitladen; in dit geval bij Dolores. Opnieuw mogen wij geen foto’s publiceren van de pallets zelf, omdat het een anonieme donatie betreft. Het jeukt ontzettend om de desbetreffende fabriek verschrikkelijk in het zonnetje te zetten, maar we beheersen ons. Afspraak is afspraak. Iedereen weer bedankt die meegewerkt heeft!