Nieuwe WereldActies online

De nieuwe WereldActies staan online, maar deze keer hadden we ze net zo goed WaterActies kunnen noemen! Voor het asiel van Warin in Thailand (project 76) proberen we geld bijeen te krijgen om een grindpad aan te leggen. Het asiel is nu namelijk onbereikbaar voor transporten tijdens regen en dat is knap lastig met een 5 maanden durend regenseizoen.

Tevens gaan we, met terugwerkende kracht, geld inzamelen voor het asiel in Koropi (Griekenland, project 09). In november waren er hevige overstromingen in en rond Athene. Het asiel zelf is gespaard gebleven van modderstromen en dergelijke, maar men was met man en macht in touw om te redden wat er te redden viel. Het ernstigst getroffen gebied is exact hun werkgebied!

Alle informatie valt hier te lezen. Daar staan uiteraard ook de zogenaamde doneerbuttons. Graag sluiten we af met deze prachtige video die het fantastische werk van Warin zo treffend in beeld brengt. Vergeet vooral het geluid niet aan te zetten!

De foto van het door modder overstroomde hondje in Griekenland is genomen door Yannis Kolesidis