Voertransport gearriveerd in Spanje

Vervolg op dit nieuwsbericht.

Inmiddels is het voertransport gearriveerd in Spanje bij Dolores en Jordi (Palagrugell, project 94) + José en Ana (Massanes, project 82) en hebben beide stellen de aankomende tijd even geen zorgen meer op het gebied van eten voor de (zwerf)dieren.

De vrachtwagen is rechtstreeks vanaf de fabriek naar de twee adressen in Spanje gereden om daar genoemde personen, en nog véél meer dieren, ontzettend blij te maken. Uiteraard ontvingen we foto’s van de pallets volgestapeld met voer als bedankje, maar opnieuw betrof het een anonieme donatie. En kunnen wij de foto’s dus niet plaatsen.

Wel hebben wij een nieuw filmpje ontvangen van José en Ana (zie foto) met in de hoofdrol de zes pups uit dat vorige nieuwsbericht. Normaliter verzorgen José en Ana liefdevol oude en zieke honden, dus dit is wel even heel iets anders! Ze genieten van de levenslust en de onbevangenheid van de jonge dieren. Ana verklaarde dat de pups onvermoeibaar zijn en dat zij wenste dat ze een fractie van hun vitaliteit had.

Bekijk hier het filmpje.