Bedankje uit Polen

Opnieuw ontvingen wij een bedankje vanuit Polen en ditmaal van onze vrienden van Vendi (project 13). Zij zijn onze donateurs ontzettend dankbaar, want zonder hen zouden immers de (stok)oude, gehandicapte en/of zieke dieren eenvoudigweg niet opgevangen kunnen worden om zo in alle rust hun laatste dagen te slijten met goede zorg.

Maar het was ook om te bedanken dat zij momenteel één van onze WereldActies zijn. Tenminste, tot het einde van deze maand. Hopelijk gaat het lukken om het geld bijeen te krijgen voor een nieuwe wasmachine/-droger voor Vendi. Nu is het echt geen doen voor hen en het potje ‘onvoorziene uitgaven’ is eigenlijk altijd leeg door ‘onvoorziene noodsituaties’. Vandaag staat de teller voor WereldActie 1 op 48%; bijna de helft van de benodigde 475 euro is opgehaald. Nog 3 weken te gaan … spannend!

Niet minder belangrijk is WereldActie 2: het autofonds voor José en Ana in Massanes (Spanje, project 82). En “niet minder belangrijk” is een understatement, want voor hun dieren is een auto die blijft rijden letterlijk van levensbelang! Lees hier meer over in WereldKrant 51 op pagina 3.