Verhuiswagen vol voer onderweg naar Spanje en Portugal

Vervolg op dit bericht met betrekking tot de bosbranden in Portugal en Spanje. Er is vanuit WereldAsielen al geld die kant op om te redden wat er te redden valt.

Maar we hebben goed nieuws. Op dit moment zijn onze vrienden van Hoekema Verhuizingen onderweg naar het kattenasiel in Vigo (project 74) en Refugio Noé in Redondela (project 15) om beiden van 12 pallets voer te voorzien. Daarna rijdt chauffeur Kees door naar Portugal om bij Milu (project 54) 14 pallets te brengen. Uiteraard is er een verdeling gemaakt wat honden- en kattenvoer betreft, zodat iedereen precies dat ontvangt waar behoefte aan is.

De nodige voorbereidingen zijn bij de projecten getroffen om de in totaal maar liefst 38 pallets straks in ontvangst te nemen. Men is dolblij met dit lichtpuntje na alle ellende van de afgelopen weken!